Westerweg 226 (appartementen), Heiloo

Z

Status van het project

In voorbereiding

Start bouw

n.t.b.

Oplevering bouw

n.t.b.

Westerweg 226 (appartementen), Heiloo

Ontwikkeling: Sloop-nieuwbouw

In het centrum van Heiloo nabij het gelijknamige treinstation wordt een bijzonder project gerealiseerd. De voormalige autogarage ‘Renault Drogtrop’ lokaal bekend als autogarage ‘Bleeker’, wordt een plek waar gewoond gaat worden.

Een autogarage in het centrum van Heiloo is ruimtelijk gezien onwenselijke en wenst de gemeente Heiloo al een geruime tijd de bestemming van de locatie te wijzigen. Het bedrijfsgebouw aan de Westerweg wordt gesloopt om plaats te maken voor een appartementencomplex met een eigentijdse moderne uitstraling. In de architectuur is bewust gekozen voor een afwijkende kleurstellingen van het metselwerk en in materialisatie van de buitengevels, waardoor het appartementencomplex een eigentijdse en moderne uitstraling krijgt.

De ontwikkeling 'Westerweg 226' bestaat uit drieëndertig appartementen, met oppervlaktes variërend tussen 40 m2 en 60 m2. Op het dakvlak worden zonnepanelen gerealiseerd en worden de appartementen verwarmt middels een bodemwarmtepomp en een boilervat.
Werkzaamheden: Projectmanagement, directievoering, wijzigen bestemmingsplan, opstellen GoFlo, omgevingsvergunningsaanvraag.

Partijen:

Opdrachtgever: GTP Vastgoedontwikkeling b.v.
Ontwerp: Breddels Architecten b.v.
Aannemer: n.t.b.

Foto’s

Van het project