Over ons

Over DeVastgoedAdviseur

DeVastgoedAdviseur is sinds 2014 als onafhankelijke adviseur op de vastgoedmarkt actief. Met als doel om de potentiële spelers in de vastgoedwereld op een adequate manier te voorzien van allerhande adviezen op vakgebieden als locatie-, huisvestings- & herontwikkelingsstudies, aan- en verkoop van vastgoed, etc..

Naar aanleiding van de ontwikkelingen in de markt en binnen de eigen praktijk is er eind 2015 besloten om met ‘De VastgoedAdviseur.nl’ een nieuwe weg in te slaan. De nieuwe weg betekent een nieuwe naam dVA IngenieursAdviseurs en een uitbreiding van onze dienstverlening.

Het bureau staat voor multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van vastgoedontwikkeling, realisatie en beheer & onderhoud.

De opdrachtgever kan bij ons terecht voor adviezen op het gebied van strategische-, programmatische-, technisch inhoudelijke onderwerpen, maar ook met betrekking tot financierings-, contractuele- en andere juridische vastgoedvraagstukken.

We zijn als adviseur betrokken bij projecten variërend in omvang en functies en doen dit in opdracht van diverse opdrachtgevers. Bekijk hier onder projecten.

Visie

We voeren onze opdrachten uit op basis van een integrale aanpak, met grote aandacht voor duurzaamheid, milieu en energiezuinigheid. Adviezen zullen desgewenst zijn gebaseerd op Total Costs of Ownership (TCO). Hierbij gaat het niet alleen om de primaire investeringen die nodig zijn om een project te ontwikkelen en te realiseren, maar ook om de beheers- en exploitatiefactoren en bijbehorende kosten met betrekking tot de gehele levensduur van een gebouw of complex.
Met betrekking tot aanbestedingen hebben wij een grote voorkeur voor aanbesteden op basis van de Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI). De uiteindelijke keuze van de aanbestedingsvorm wordt altijd in nauw overleg met onze opdrachtgever bepaald.

Maak kennis met ons team

Wim Rozing

Jerry Breg

Jeroen de moel